De aarde huilt. Auto-intoxication van de samenleving overal waar we kijken. 

De mensheid wurgt zichzelf en beneemt zijn eigen adem voor de toekomst.

We vervuilen ons eigen gesloten systeem op deze planeet, en de opstapelende problemen zijn niet langer af te schuiven op de ander, ver weg in ruimte of tijd. 

Twee voor twaalf. En misschien al wel twee over twaalf.

Voice Overs vertellen ons wat we moeten. Moeten eten, moeten willen, moeten vinden, voelen, denken en consumeren. Onze innerlijke stem wordt overstemt door de Voice Over van de commercie, de media, de politiek.

Voice Over gaat over Game Over.

Linning laat met haar eigenzinnige bewegingstaal en pure stemgeluid de transformatie zien van twee voor twaalf naar twee over twaalf. Met haar dansers gaat ze op zoek naar de ongemanipuleerde innerlijke stem van de mens, waarbij de live stemmen van de dansers onlosmakelijk verbonden zijn met hun bewegingen en samensmelten met de dolby surround compositie van Michiel Jansen.

Multi-disciplinairiteit zoekt Linning dit keer in de danser zelf, zijn bewegingsgeluid en  stemgeluid. Na Synthetic Twin en Requiem wordt de succesvolle samenwerking met Michiel Jansen voortgezet. Ook werkt ze opnieuw met lichtontwerpster Loes Schakenbos die ze uitdaagt een toneelbeeld van licht te ontwerpen.